maandag 27 september 2010

Wijkschouw Tiel-Oost 5 oktober 2010

In het kader van het wijkgericht werken is er op 5 oktober 2010 een wijkschouw in Tiel-Oost. Wijkcontactwethouder Vermeulen komt met een aantal vakambtenaren op bezoek om met bewoners in gesprek te gaan. Meestal bestaat de wijkschouw uit een rondgang door de wijk gevolgd door een overleg met de wijkorganisatie. Zo kan de gemeente horen en zien wat er speelt in de wijk. Belangstellenden zijn van harte welkom aan deze wijkschouw deel te nemen.

Deze wijkschouw is in overleg met de bewonersgroep Hoveniersweg e.o., de bewonerscommissie De Kranshof, bewonerscomité Vogelbuurt tot stand gekomen. Om 16.00 uur start de fietstocht door de wijk vanaf het pleintje naast het gebouw van T.G.V. Hellas (hoek Hilversumstraat/Bevrijdingslaan) De nabespreking van de wijkschouw wordt om 18.00 uur gehouden in de ontmoetingsruimte van 'De Kranshof' (ingang: Grotebrugse Grintweg 13, naast het winkelcentrum). Op de agenda staan o.a. de thema's verkeer en verkeersveiligheid, het parkeren en de renovatie van het Kerkplein in de Vogelbuurt.

Wanneer u deze wijkschouw wilt bijwonen, meldt u zich dan aan bij de heer Johan Loosschilder, telefoon: (0344) 63 74 51 of via de mail: jloosschilder@tiel.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten