dinsdag 8 juni 2010

VVD fractie niet blij met brief PvdA

Fractievoorzitter Marcel Melissen van de Tielse VVD heeft met verbazing kennis genomen van de brief die de Tielse PvdA gestuurd heeft aan de burgemeester. In de brief werden vragen gesteld naar aanleiding van een artikel in de Gelderlander over de kwestie Johan van de Westeringh. De vragen hadden betrekking op uitlatingen van wethouder Vermeulen van de VVD die hij gedaan zou hebben.

Melissen:"In een duaal bestel is het natuurlijk mogelijk om vragen te stellen, zelfs als dat gaat over een coalitiepartner, maar in het kader van de coalitieverhoudingen zou het logischer zijn geweest om eerst zelf onderzoek te doen en mocht er vervolgens aanleiding toe zijn, dan pas politieke vragen te stellen. Melissen vervolgt: "De timing van deze ontstane situatie is ongelukkig omdat het vertrouwen in elkaar groeiende was gelet op de moeizaam verlopen coalitieonderhandelingen".

Melissen vervolgt: "Tiel heeft het nodig dat er in goede harmonie wordt samengewerkt, mede gelet op de economische situatie in Nederland". Op de vraag of Melissen weet wat de achterliggende rede is om deze vragen te stellen antwoordde hij:""geen idee, wellicht heeft het een en ander te maken met de landelijke verkiezingen van woensdag. Ook landelijk heeft de PvdA het voorzien op de VVD".

(Bron: StadsTVTiel)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten