dinsdag 9 maart 2010

Politiek op bezoek bij Voedselbank

TIEL - Het bestuur van de voedselbank wil graag een goede relatie met de lokale politiek.. Daarom heeft het bestuur van alle 8 Tielse politieke partijen een vertegenwoordiging uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Ongeveer 20 personen van alle partijen hebben aan de uitnodiging gehoor gegeven en waren op vrijdag 26 februari aanwezig in het pand aan de Voor de Kijkuit. Er werd een uiteenzetting gegeven over de organisatie van de voedselbanken in Nederland, over de Tielse voedselbank, over de klanten, de vrijwilligersorganisatie,de verhouding met de politiek en de financiƫn. Er vond een levendige gedachtewisseling plaats. Daarna was er een rondleiding en werd inzicht verschaft in de manier van werken van de voedselbank.
Tenslotte werd door de politieke partij ProTiel een cheque van € 1.000,-- aan voorzitter Cor Oostveen verstrekt.. De voedselbank, die alleen maar dankzij donaties kan bestaan stelde deze gift zeer op prijs.
Uit de reacties bleek dat de plaatselijke politici deze informatiebijeenkomst erg op prijs hebben gesteld en dat zij graag mee willen werken aan een goede relatie in het belang van het goede en noodzakelijke werk van de voedselbank voor de minima.

(bron: StadTiel)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten