dinsdag 26 november 2013

Kandidatenlijst Gemeenteraadsverkiezingen 2014


In de afgelopen tijd heeft onze politieke partij ProTiel het zwaar te verduren gehad. Een aantal leden heeft het besluit genomen de werkzaamheden voor de partij neer te leggen. Helaas hebben we ook drie waardevolle leden verloren door overlijden. Hier hebben wij als collega’s om gerouwd, maar het leven gaat door en zo ook onze taak om voor de inwoners van de gemeente Tiel klaar te staan.

Wij zijn er van overtuigd dat we met de huidige leden en de recente aanwas van nieuwe, jonge leden de strijd om het kiezersbelang aan kunnen gaan. Wij zullen er alles aan doen om het verschil te maken. Al bijna 12,5 jaar lang komt ProTiel op voor de Tielse bevolking, ongeacht haar achtergrond  of afkomst.

Met de nieuwe, enthousiaste leden die onze partij zijn komen versterken en de ervaring van de oudere leden, hebben wij als partij nog meer motivatie en energie gekregen om aan nieuwe plannen te werken, nieuwe ideeën te ontwikkelen en te realiseren en nog verder te komen dan ooit tevoren.

Wij zijn de stem van de gehele bevolking van de gemeente Tiel. Wij willen graag haar mening horen en haar spreekbuis zijn. Want alleen samen staan we sterk.

De volgorde op de kandidatenlijst  is door de leden van ProTiel als volgt opgesteld:

1.      Rolvo Manuhutu
2.      Inge Joustra
3.      Yunus Alışkan
4.      Hubertien Stultiens
5.      Waldex Kooijman
6.      Peter van der Lugt
7.      Mustafa Alışkan
8.      Martin Broers
9.      Alex Stultiens
10.  Ton Schiltmans
11.  Frans van Wijk
12.  Wim Luisman
13.  Peter Elferink
14.  Joke Groenhuijzen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten